Wyzsza Szkola Zarzadzania

DIETETYKA

Studia I i II stopnia
Wyzsza Szkola Zarzadzania

FIZJOTERAPIA

Studia jednolite magisterskie

Wyzsza Szkola Zarzadzania

KOSMETOLOGIA

Studia I i II stopnia

Wyzsza Szkola Zarzadzania

Praktycznie dla zdrowia - rozwój kompetencji zawodowych
w ramach zintegrowanych programów kształcenia
w Wyższej Szkole Zdrowia w Gdańsku.

Projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich w ramach umowy POWR.03.05.00-00-ZR07/18-00

Wyzsza Szkola Zarzadzania

DIETETYKA

Studia I i II stopnia

Wyzsza Szkola Zarzadzania

FIZJOTERAPIA

Studia jednolite
magisterskie

Wyzsza Szkola Zarzadzania

KOSMETOLOGIA

Studia I i II stopnia

Wyzsza Szkola Zarzadzania

Konkurencyjni na rynku pracy
- zwiększenie kompetencji
studentów kosmetologii
Wyższej Szkoły Zdrowia
w Gdańsku

Projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich
w ramach umowy POWR.03.01.00-00-K409/16

Wyzsza Szkola Zarzadzania

Praktycznie dla zdrowia
- rozwój kompetencji zawodowych
w ramach zintegrowanych
programów kształcenia
w Wyższej Szkole Zdrowia
w Gdańsku.

Projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich
w ramach umowy POWR.03.05.00-00-ZR07/18-00

Once you graduate

As a graduate of Dietetics you gain:

  • education and professional preparation in the field of healthy and ill people nutrition and food preparation technology,
  • knowledge and skills to plan rational nutrition for different population groups as well as to plan and prepare meals included in particular diets in accordance with current classification,
  • preparation to assess nutritional status and dietary patterns and to recognize malnutrition; preparation for prevention of diet-related diseases, as well as assessment of the interaction of pharmacotherapy and nutrition,
  • preparation to control food products quality and their storage conditions as well as food production in accordance with the principles of the Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) system,
  • knowledge and skills to assess how disease affects nutritional status and how nutrition affects disease treatment,
  • preparation to organize individual, collective and therapeutic nutrition adapted to the age and health state of patients and to conduct nutritional education,
  • general and professional preparation applicable in health care.

After graduation you can open your own nutrition counseling practice or take up a professional career in:

  • public and non-public health care institutions
  • mass catering establishments and establishments supplying food to hospitals and other caterers
  • consumer organizations
  • sports facilities
  • in education – after completing teaching specialization (in accordance with the standards of education preparing for the teaching profession).
Cofnij
WSZ na Facebooku