Wyzsza Szkola Zarzadzania

DIETETYKA

Sprawdź ofertę
Wyzsza Szkola Zarzadzania

KOSMETOLOGIA

Sprawdź ofertę

KOSMETOLOG - zawód z przyszłością!

Wyzsza Szkola Zarzadzania

INFORMATYKA

Sprawdź ofertę

» grafika komputerowa

» inżynieria systemów informacyjnych

» technologie mobilne

» sieci komputerowe i systemy rozproszone

Wyzsza Szkola Zarzadzania

ZARZĄDZANIE

Sprawdź ofertę

» finanse w zarządzaniu

» psychologia w zarządzaniu

» zarządzanie przedsiębiorstwem

» zarządzanie zasobami ludzkimi

» doradztwo biznesowe NOWOŚĆ

Wyzsza Szkola Zarzadzania

ADMINISTRACJA

Sprawdź ofertę

» administracja publiczna

» bezpieczeństwo publiczne

» celnictwo

Wyzsza Szkola Zarzadzania

Konkurencyjni na rynku pracy
- zwiększenie kompetencji studentów kosmetologii
Wyższej Szkoły Zarządzania w Gdańsku

Projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich w ramach umowy POWR.03.01.00-00-K409/16

II WIOSENNE SPOTKANIA ZE ZDROWIEM

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM

WARSZTATY (s. 321)
10:00 – 11:30
„Piękna, młoda i zadbana” warsztaty prowadzi mgr Anna Kamm
Charakterystyka cery nastolatki, sposoby pielęgnacji cery z problemami, prawidłowe oczyszczanie, maski oczyszczająco – matujące, korekta niedoskonałości

AUDYTORIUM (s. 100)
11.30 – 11.40 Powitanie i przedstawienie idei konferencji
dr n. med. Marzena Podgórska oraz oraz dr n. med Marta Bednarek – dziekan i prodziekan Wydziału Fizjoterapii i Nauk o Zdrowiu WSZ w Gdańsku
 11.40 – 12.10 Zaburzenia odżywiania, jako problem współczesnej cywilizacji
prof. dr hab. Ewa Babicz-Zielińska, Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku
 12.10 – 12.30 Suplementacja diety – konieczność czy zbyteczność?
dr inż. Witold Kozirok, Akademia Morska w Gdyni
 12.30 – 13.00 Immunostymulatory pochodzenia roślinnego i ich zastosowanie w suplementach diety
prof. zw. dr hab. n. farm. Jerzy Łukasiak, Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku
PRZERWA 13.00 – 13.45

WARSZTATY (s. 115) – 13.00 – 13.45
GOTOWANIE NA ŻYWO z ADAMEM WOŹNIAKIEM cz. I
Jak w warunkach domowych możemy wykorzystać nowe techniki kulinarne, aby zachować jak największą wartość odżywczą produktów?

 AUDYTORIUM (s. 100)
13.45 – 14.10 Jak wykorzystać właściwości afrodyzjakalne olejków eterycznych
dr inż. Elwira Sadecka, Wyższa Szkoła Zarządzania w Gdańsku
14.10 – 14.35 Zdrowotne i społeczne walory tańca
dr Dorota Dancewicz-Nosko, Akademia Wychowania Fizycznego i Sportu
w Gdańsku
14.35 – 14:45 Stres oksydacyjny a uroda
Magdalena Kołacińska, Agnieszka Żołna-Niedbała, Koło naukowe KOSMETOSKAN
14.45 – 15.00 Jak sprawdzić, czy skóra jest przygotowana do lata?
mgr inż. Olga Czernicka, , J.S. Hamilton International S.A.
WARSZTATY (s. 115) – 15:00
GOTOWANIE NA ŻYWO z ADAMEM WOŹNIAKIEM cz. II
Cd. gotowania połączony z degustacją

Stoiska konsultacyjne firm branżowych z zakresu zdrowia i urody, m.in.:

  • Arbonne
  • Forever Living Products
  • AssisTech Sp. z o.o.
  • J.S. Hamilton International S.A.
  • Cambridge Diagnostics
  • Pharmabest Sp. z o.o.
  • Centrum Fizjoterapii Funkcjonalnej

GOTOWANIE NA ŻYWO z ADAMEM WOŹNIAKIEM

Urodził się w Gdańsku i już od dziecka wiedział, że świat kulinarny to jego przeznaczenie. Swoje pierwsze ciastka upiekł
w wieku lat sześciu i od tamtej pory nie  rozstał   się  z   kuchnią. Swoją karierę rozpoczął w Villi Hestia i Hotelu Haffner. Później pracował m.in. jako Chef De Partie w Marston Hotel w Wielkiej Brytanii, Sous Chef w St. George & Dragon w Wargrave oraz w Hotelu Sheraton. Od 2010 roku prowadzi z licznymi sukcesami restaurację Mercato w Hilton Gdańsk.
W 2014 r. otrzymał nominację w kategorii „Szef jutra”. W 2015 r. przewodnik Gault&Millau uznał go  Szefem Roku 2015 Regionu Północnego. Otrzymał również  nominację w kategorii „Szef Roku” oraz otrzymał 3 czapki Gault&Millau. Od maja 2016 r. prowadzi  restaurację „1611 Restaurant”  w Dworze Oliwskim. Na rok 2017 otrzymał 2 czapki Gault&Millau.


Szczegółowych informacji o konferencji udziela dział promocji i rekrutacji.

PATRONAT MEDIALNY

Tak było podczas I Wiosennych spotkań ze zdrowiem

Cofnij

STUDIUJĄC U NAS MOŻESZ STUDIOWAĆ ZA GRANICĄ W RAMACH CZESNEGO!

 


erasmus2

Studia w jeden rok

Zamów informator o studiach podyplomowych.

 

Twoje imię i nazwisko

Twój adres e-mail

WSZ na Facebooku